Participació ciutadana

Queixes i suggeriments

Ens podeu fer arribar les vostres queixes i suggeriments a través del twitter de l’ajuntament de Bescanó amb el hastag #queixaBescano

També podeu usar aquest portal per fer-nos arribar una queixa o un suggeriment referents a temes com l’estat del carrer, enllumenat públic, infraestructures municipals, veïns, etc..

Ajuda’ns a millorar Bescanó entre tots!

Reglament de participació ciutadana

A data 31/01/2019 l’ajuntament de Bescanó no disposa de reglament de participació ciutadana.

Pressupostos participatius

IMATGE-PRESSUPOSTOSDes de l’Ajuntament volem decidir amb tu una part de les inversions del pressupost municipal. És per això que iniciem la primera edició dels pressupostos participatius de Bescanó. Un procés de participació on els ciutadans del poble podreu determinar el destí de 25.000€ del pressupost de l’any 2020.

A través d’aquesta web podeu trobar tota la informació del procés degudament actualitzada, i participar activament en cadascuna de les fases del mateix.  INFORMAT, PARTICIPA I DECIDEIX!

Ara ens trobem a la primera fase. Això vol dir que durant el període de tres setmanes que va des del 17 de febrer fins al 8 de març, totes les persones que viviu, treballeu i/o teniu algun vincle amb el poble ens podeu fer arribar les vostres propostes per millorar Bescanó.

Posteriorment, aquestes propostes seran analitzades per l’ajuntament (anàlisi de viabilitat). Després, les propostes que resultin vàlides seran prioritzades pels veïns i veïnes. I finalment, les persones empadronades al municipi de 16 i més anys decidiran, a través d’una votació, els projectes guanyadors per tal que l’ajuntament els executi.

CLICA AQUÍ PER PODER ACCEDIR ALS PRESSUPOSTOS

Vull rebre les últimes novetats

Resol: 5 més 8 =