Participació ciutadana

Queixes i suggeriments

Ens podeu fer arribar les vostres queixes i suggeriments a través del twitter de l’ajuntament de Bescanó amb el hastag #queixaBescano També podeu usar aquest portal per fer-nos arribar una queixa o un suggeriment referents a temes com l’estat del carrer, enllumenat públic, infraestructures municipals, veïns, etc.. Ajuda’ns a millorar Bescanó entre tots!

Resultats de la gestió de la valoració dels serveis, de les queixes o suggeriments

Pressupostos participatius

Any 2022 – 3a edició dels pressupostos participatius

Accedeix a la web dels pressupostos participatius de Bescanó 2022

Encetem la 3ra edició dels pressupostos participatius. Decideix el destí de 50.000€ i fes realitat les teves idees per millorar el municipi.

Calendari:

  • Divendres 18 de març: Reunió informativa / presentació. Sala Polivalent de Bescanó a les 18.30 h. Hi haurà un berenar pels participants a la jornada! No cal inscripció prèvia.
  • Del 21 de març al 10 d’abril: envia’ns les teves propostes 

Envia la teva proposta

Què decidim i quin és l’estat d’execució de les propostes guanyadores de les edicions anteriors?

Qui pot presentar propostes?

Condicions i tipus de propostes que es poden fer

Com puc presentar propostes?

Fases del procés

 

Any 2021 – 2a edició dels pressupostos participatius

 

De totes les propostes rebudes, les 36 que es presenten a continuació són vàlides perquè compleixen totes les normes i requisits del procés (és a dir, són tècnica i econòmicament viables, són legals i no contradiuen els plans municipals aprovats, fan referència al capítol d’inversions, no són ajuts o
subvencions a entitats i/o col·lectius, i cap d’elles supera els 50.000€) D’aquestes 36 propostes només 10-15 passaran a la fase de votació final.

En aquest enllaç t’expliquem quines són les aquestes 36 propostes que s’han votat

En aquest enllaç pots veure els Resultats del Pressupost Participatiu del 2021

Processos participatius tancats - Resultats

Any 2021

Resultats del Pressupost Participatiu del 2021

Any 2020

Resultats del Pressupost Participatiu del 2020

QUIN ÉS L’ESTAT D’EXECUCIÓ DE LES PROPOSTES GUANYADORES DE LES DUES EDICIONS ANTERIORS?: 

si voleu consultar els resultats de les edicions anteriors només cal que cliqueu als botons de resultats que trobareu a la part superior d’aquesta web. De totes maneres, i a mode de resum, a continuació us llistem l’estat d’execució de les propostes guanyadores de les dues edicions dutes a terme fins ara:

ANY 2020

  • Instal•lació de punts / plafons de mini deixalleries a tots els nuclis del municipi (11.000€) EXECUTADA
  • Creació d’itineraris a l’entorn natural amb senyalització de punts d’interès (10.000€) EXECUTADA
  • Millora de la seguretat de les carreteres de Vilanna (3.000€) PROJECTE APROVAT I MATERIAL ENCARREGAT. TANT BON PUNT ES REBI EL MATERIAL AQUEST S’INSTAL·LARÀ. EN BREU LA PROPOSTA QUEDARÀ EXECUTADA.

ANY 2021

  • Espai de socialització per a gossos a Bescanó (29.000€) L’AJUNTAMENT JA HA ADQUIRIT EL TERRENY. L’EXECUCIÓ FINAL DE LA PROPOSTA ESTÀ PREVISTA PEL SEGON SEMENTRE DEL 2022
  • Millora de l’equipament tecnològic dels centres educatius de Bescanó (25.000€) EN PROCÉS D’EXECUCIÓ. EL MATERIAL S’ADQUIRIRÀ I S’ANIRÀ INSTAL·LANT A DEMANDA DELS CENTRES EDUCATIUS I DE MANERA PROGRESSIVA DURANT L’ANY 2022