NOTA DE PREMSA – Èxit de participació a la 1a festa de benvinguda als nadons de Bescanó

La iniciativa ha servit per donar la benvinguda als infants de 0 a 2 anys i presentar la nova mascota del poble.

Més de 200 persones, majoritàriament famílies amb infants, van participar aquest diumenge en la primera festa de benvinguda als nadons de Bescanó celebrada al pavelló polivalent del municipi.

La festa va ser oberta a tothom, però els principals protagonistes eren els nadons de la vila nascuts durant el 2016 i 2017, ja que les seves famílies estaven convidades a plantar un arbre per a cada any. A més, hi va haver un petit aperitiu per a les famílies.

La festa es va iniciar amb un breu parlament de l’alcalde de Bescanó, Pere Lluís Garcia, per donar la benvinguda als 64 nadons que es van inscriure per participar a la festa, nascuts el 2016, el 2017 o el 2018. Entre totes famílies que van participar a la festa, i amb l’ajuda de la brigada de jardineria del consistori es van plantar 2 arbres, un alzina pels nascuts el 2017 i un lledoner en homenatge als nascuts el 2016.

És una activitat que vol homenatjar als més petits i petites del poble alhora que volem que sigui un acte simbòlic de conscienciació ambiental, va manifestar l’alcalde. “Cada nen i nena podrà venir aquí al llarg dels anys i veure com el seu arbre va creixent i canviant”, va subratllar Garcia.

Vam veure que aquesta era una forma molt maca de donar la benvinguda als nous bescanonins i bescanonines va explicar Pere Lluís Garcia, qui va avançar que la intenció és celebrar-la cada any. “Bescanó és un poble que dona valor a la cohesió social entre les persones, i creiem que és important fomentar-la des de ben petits”, va continuar Garcia abans d’anunciar l’aparició de la nova mascota de Bescanó, el drac de la central modernista.

El drac, que aviat tindrà un nom per decisió popular dels nens de l’escola de primària, vol ser la mascota i un símbol del poble per a tots els infants del municipi.

festa_nadons

festa nadons 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Vull rebre les últimes novetats

Resol: 7 menys 7 =