CARNESTOLTES BESCANÓ 2020

Inici de la CERCAVILA a La Plaça a les 16:00h
Sortida de la RUA a les 16:30h

Us animem a participar un any més al Carnestoltes de Bescanó!!! Organitzat per la Comissió de Festes de Bescanó amb la col·laboració dels pares i mares dels alumnes de 6è

Qui vulgui participar al concurs de disfresses s’haurà d’apuntar allà mateix a La Plaça. El concurs és farà durant la rua: el jurat anirà seguint la rua i anirà puntuant (individuals, parelles i comparses) fins a la Sala Polivalent. Allà, les comparses faran els seus balls i el jurat deliberarà. Seguidament, xocolatada i sessió de Disc Jockey per fer ballar a tothom! Finalment, tindrà lloc l’entrega de premis.

Els alumnes de 6è i amb la finalitat de recaptar fons pel viatge de final de curs, oferiran servei de bar i de sopar a la sala polivalent.
Sopar 8€: menú amb entrepans variats + refresc + patates.
Venta anticipada de tiquets als punts de venta habituals: Can Ferran i la Llibreria F. F.
S’ofereix la possibilitat de fer reserva de tiquets del sopar fins el dia 25 de febrer per colles via WhatsApp al 625507369.
El mateix dia 29 de febrer es posaran a la venda tiquets, però recordeu que l’aforament serà limitat i es recomana comprar anticipadament el tiquet de sopar.

US HI ESPEREM!
carnestoltes