CARNESTOLTES VIRTUAL BESCANÓ 2021

La Comissió de la Festa Major de Bescanó organitza el Carnestoltes Virtual 2021.
El Carnestoltes d’aquest any serà totalment diferent als anteriors, ja que no podrem gaudir com les edicions passades de la cercavila de disfresses que entre totes i tots desfilàvem…
Degut a la situació sanitària actual i atenent-nos a les mesures de prevenció de la COVID-19, és impossible organitzar un Carnestoltes com els altres. Malgrat això, la Comissió de Festes ha volgut plantejar un nou format per tal que petits i grans puguem gaudir d’aquesta festa: aquest any farem un Carnestoltes virtual!
El concurs es basa en uns punts molt senzills que s’exposen a continuació:
Heu de penjar una fotografia o vídeo a Instagram on surti el membre o els membres que es presenten mostrant la seva disfressa.
A la descripció de la publicació haureu d’esmentar la categoria a la qual us presenteu, el nom del personatge i etiquetar el perfil de la Comissió de Festes de Bescanó (@fmbescano) i la següent etiqueta: #CarnestoltesVirtualBescano21
Com cada edició, les categories a les quals us podreu presentar són les 3 següents: INDIVIDUAL, PARELLES i COMPARSES.
ATENCIÓ Degut a les circumstàncies que vivim, les COMPARSES només podran estar formades per 1 únic grup bombolla. També es permetrà una comparsa formada per un màxim de 2 grups bombolla sempre i quan estigui garantida la distància entre aquests i portin la mascareta posada. En cap cas es permetrà la participació al concurs on s’ajuntin diversos grups bombolla.
Es pot participar fins el 14 de març
Com que el 2020 ha vist afectat a molts sectors, els premis d’aquesta edició aniran encarats a recolzar els establiments locals (més endavant us anunciarem quins seran).
Els guanyadors de les diferents categories s’anunciaran el 21 de març
Des de l’Ajuntament de Bescanó us animem a què hi participeu i que tot i la situació que estem vivint, gaudiu del Carnestoltes com mai!
Molta sort a totes i a tots!