FESTA DE LA GENT GRAN

El diumenge 24 d’abril celebrarem la festa de la gent gran.

Els actes previstos són:

A les 12:00 – Missa a l’Església de l’Assumpta amb l’acompanyament de la Coral Josep Ruhí de Bescanó.

A les 13:30 h – Dinar a la Sala Polivalent

El dinar serà servit pel restaurant el Cabrit i serà gratuït per als majors de setanta anys empadronats al poble i un acompanyant (s’entén com acompanyant principalment la parella, en cas contrari podrà ser un familiar directe, un cuidador/a o un amic/amiga).

Durant el dinar es farà el reconeixement de totes les parelles que celebrin o hagin celebrat els cinquanta anys de vida en parella durant els anys 2020, 2021 i 2022

Si altres familiars / acompanyants volen assistir al dinar, poden adquirir el tiquet corresponent al preu de 35 € per persona a l’Ajuntament.

Cal fer la inscripció PRESENCIALMENT a l’Ajuntament abans del divendres 15 d’abril. Per assistir al dinar de la Sala Polivalent caldrà presentar el tiquet que s’haurà adquirit a l’Ajuntament en el moment de formalitzar la inscripció.

Així mateix, i també en el moment de fer la inscripció, caldrà comunicar quin menú es voldrà en el dinar i quines parelles celebren o han celebrat els cinquanta anys de vida en parella durant els anys 2020, 2021 i 2022.

Tot seguit – Ball amb el grup Pa d’Àngel.