La pilota del MICfootball rodarà i la de MICbasketball votarà a Bescanó

L’Ajuntament de Bescanó serà una de les seus del torneig de futbol base MICFootball i MICBasketball el 2018 i 2019

Bescanó participarà en aquests 2 tornejos per a joves promeses del bàsquet que es realitzarà coincidint amb les vacances de Setmana Santa.

A menys de 100 dies per el inici, ja es pot confirmar l’assistència de centenars d’equips arribats de tots els racons del món i units per una única passió: el futbol i el bàsquet.

Segons Pere Lluís Garcia, alcalde de Bescanó, “El MICfootball i MICbasketball és una demostració de valors i talent, tant a dins com a fora del camp de joc”. Garcia ha afegit que “Des de l’Ajuntament de Bescanó apostem per l’esport com a cohesionador social i cultural, per aquest motiu no podíem deixar perdre l’oportunitat de organitzar i ser una seu del MIC.

El propòsit del torneig és enfrontar el millor del bàsquet i del futbol base internacional.

Tot i que les inscripcions encara estan obertes, es pot confirmar que aquesta edició es comptarà amb prop de 300 equips i més de 700 partits i la participació d’equips de referència mundial de les edicions anteriors com FC Barcelona, Athletic Club, Paris Saint-Germain entre altres.

En quant al món del bàsquet aquesta edició comptarà amb 128 equips, 12 categories i més de 1500 jugadors d’equips com Divina Seguros Joventut de Badalona o Partizan de Belgrad.

Calendari del MIC

Calendari definitiu

Vull rebre les últimes novetats

Resol: 6 per 8 =