NOTA DE PREMSA – Bescanó estrenarà el 9 de juny la piscina ampliada

El doble de superfície de bany i de platja per a un equipament que s’havia envellit

Els operaris van instal·lar ahir la gespa artificial de la nova piscina municipal de Bescanó, que s’inaugurarà el dissabte 9 de juny, i a principis de la setmana vinent es preveu omplir-la d’aigua. Les obres de millora van començar a finals del mes d’octubre i han consistit a renovar totalment un equipament que s’havia envellit després de trenta-cinc anys.La piscina municipal de Bescanó es va inaugurar el 1983 i segons explicava l’alcalde del municipi, Pere Lluís Garcia, el principal problema de l’equipament és que tenia moltes pèrdues d’aigua, “tant és així que quan es va treure el subsòl estava ben xop”.

Feta de nou, s’ha aprofitat per ampliar-hi espais. En aquest sentit, l’Ajuntament va adquirir uns terrenys al costat per doblar tant la zona de platja com la de bany, a la qual s’accedeix a peu pla. L’equipament s’ha actualitzat als usos actuals combinant així els aspectes més lúdics i d’oci –amb un desnivell que permet els jocs d’aigua– amb el pròpiament esportiu –amb vies habilitades per a la natació–. S’ha instal·lat un sistema de cloració salina que elimina pràcticament la utilització de clor. La renovació de l’equipament ha inclòs els vestuaris i el control d’accés, que s’ha automatitzat. Per entrar-hi s’ha creat una nova targeta ciutadana que, segons explica l’alcalde, en un futur permetrà d’accedir a altres equipaments municipals.

La festa d’inauguració, el dissabte 9 de juny, inclourà diferents activitats esportives durant tot el dia com una sessió de zumba i a la nit un sopar amb música.

Piscina municipal de Bescanó. Instal·lació de la gespa artificial.
Piscina municipal de Bescanó. Instal·lació de la gespa artificial.

 

Font: el Punt Avui

 

Vull rebre les últimes novetats

Resol: 4 més 5 =