OPEN ESCOLAR BTT GIRONA BY SEA OTTER EUROPE

El proper dissabte 23 d’octubre a les 15:00 hores al parc d’1 d’octubre de Bescanó es celebrarà la 1a prova de l’Open Escolar BTT Girona by Sea Otter Europe.

Aquest certament té una premissa fonamental: crear un espai respectuós, agradable i de qualitat perquè tots els nens i nenes que s’inicien en el btt puguin gaudir sense la pressió competitiva.

La jornada esportiva constarà de dos activitats. La primera és la realització d’un dels tres traçats marcats per l’Escola de Ciclisme de Bescanó.  Això significa que cada participant i aconsellat pel tècnic de la seva escola de ciclisme podrà escollir el traçat que més s’ajusta al seu nivell tècnic. Després realitzaran la segona activitat al Bike Park.

Per participar en aquesta prova no cal estar federat i està oberta a tots els nens i nenes en edats compreses entre els 5 i els 15 anys. Les inscripcions pels participants no federats es faran de forma presencial i els nens i nenes federats ho podran fer a través de la pàgina de la Federació Catalana de Ciclisme.

Finalment només afegir que tots els nens i nenes participants gaudiran d’un obsequi de Sea Otter Europe i Ecobasics al finalitzar les dues activitats.

Més informació a jordivi77@gmail.com i al cartell informatiu