PREMIS ALS TREBALLS DE RECERCA JAUME CASADEMONT

L’Ajuntament de Bescanó ha decidit crear per aquest curs 2017/2018 els “Premis als treballs de recerca Jaume Casademont”, amb l’objectiu de fomentar l’esperit de recerca, despertar vocacions per a l’estudi i la investigació i incentivar la tasca educativa que es porta a terme als centres escolars. 

Els premis tenen dues modalitats: 

1) Premi Bescanó: Qualsevol treball amb temàtica del municipi de Bescanó tractat des de qualsevol àmbit, al que es pot presentar qualsevol alumne matriculat a 2n de batxillerat. 

2) Premi al millor treball de recerca de l’Institut La Miquela de Bescanó: Qualsevol treball dins de l’àmbit cientificotecnològic o humanisticosocial, per alumnes matriculats a 2n de batxillerat de l’Institut La Miquela de Bescanó. 

Cadascun dels dos premis estarà dotat amb 300€ i l’aportació dels mateixos serà feta íntegrament per la família d’en Jaume Casademont, convertint aquests Premis en un reconeixement a la seva figura i a la seva dedicació, constància i esperit d’iniciativa en el treball. 

Els treballs es podran presentar a l’Ajuntament de Bescanó fins el 11/03/18. 

Les bases dels Premis estan penjades a la web de l’Ajuntament. 

Els guanyadors es comunicaran en l’acte de graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat que es fa cada any a final de curs.

Vull rebre les últimes novetats

Resol: 2 menys 6 =