VOLEM CREAR UN VIVER D’EMPRESES

 Per tal de reactivar les activitats econòmiques i la creació de llocs de treball, l’Ajuntament tenim la intenció de crear un centre d’iniciatives empresarials a la part superior de l’edifici de l’arxiu municipal ubicat al Polígon Industrial de Montfullà. 

Aquest espai estaria destinat preferentment pels emprenedors autònoms i petites empreses del municipi i disposaria de despatxos tancats per a una o dues persones, sala de reunions polivalent totalment equipada, recepció amb servei de fotocòpies i zona de descans, amb màquines expenedores. 

Les dimensions dels despatxos està previst que siguin d’uns 10m2, l’estada màxima en el viver d’empreses serà de 4 anys i els preus s’establiran en funció dels costos finals, però es preveu que estiguin entre els 100 i 200€ mensuals en funció del despatx escollit. Aquest preu del lloguer inclouria tots els serveis: accés a Internet, electricitat, aigua i neteja. 

Amb aquest espai l’Ajuntament pretén ajudar als emprenedors del municipi per tal que puguin iniciar una activitat empresarial amb uns costos molt reduïts. 

Per tirar endavant aquest projecte, necessitem conèixer prèviament si hi ha persones o empreses al municipi que hi estiguin interessades. En cas de que sigui així poseu-vos en contacte amb l’Ajuntament de Bescanó, a través del telèfon 972440005 o del correu electrònic ajuntament@bescano.cat

Vull rebre les últimes novetats

Resol: 1 més 2 =